Skip Sidebar

Over ons

Het Watersportverbond bestaat uit én maakt zich sterk voor meer dan 350 aangesloten watersportverenigingen en meer dan 80.000 leden met liefde voor de watersport.

We ondersteunen onze verenigingen op ...

Sport & RecreatieNatuur & MilieuWelzijn
VrijwilligersbeleidVrijwilliger kan meedoen aan trainingsprogramma’s
Leven in het waterSchoon water en sanitair
Deel

Hou je van zee en sport? Kom helpen bij het Allianz Wereldkampioenschap Zeilen!

Evenement · 7 aug 09:00 – 20 aug 17:00
Scheveningen, Den Haag, Zuid-Holland, Nederland
Evenement & festivalSportAndersNederlandsEngels
Sport & RecreatieNatuur & MilieuWelzijn
Schoon water en sanitairLeven in het water
Aanmeldingen sluiten in 5 days.
Activiteit Delen
Watersportverbond / WK Zeilen
#62714
Scan me of ga naar www.denhaagdoet.nl/o/Allianz-Sailing-World-Championship/activiteiten/Hou-je-van-zee-en-sport-Kom-helpen-bij-het-Allianz-Wereldkampioenschap-Zeilen/62714 om je aan te melden

Contactpersoon

Vrijwilligers Coordinator SharonStel de contactpersoon een vraag of neem rechtstreeks contact op met de organisator via [email protected] of +31 (0)625577182.

Samenvatting

Topsport met 1400 zeilers uit meer dan 100 landen die strijden voor een medaille èn een ticket naar de Olympische Spelen 2024. Wij zoeken vrijwilligers!

Uitgebreide omschrijving

Ben jij een trotse inwoner van Den Haag en heb je altijd al interesse gehad in (de zeil)sport? Dan is dit jouw kans om deel uit te maken van een onvergetelijk evenement! Het Allianz WK Zeilen komt naar Den Haag van 10-20 augustus 2023 en we hebben enthousiaste vrijwilligers nodig om dit evenement tot een succes te maken.


Als vrijwilliger op het WK Zeilen heb je de kans om van dichtbij te ervaren hoe het is om deel uit te maken van een internationaal evenement. Je zult in contact komen met de beste zeilers ter wereld en hen helpen bij het realiseren van hun dromen. Je krijgt de kans om te werken in een inspirerende omgeving en te leren van de meest ervaren professionals.


Er is veel te doen: zo kun je als beachmaster de zeilers in en uit het water helpen, of als lid van de tank bemanning de boten van de coaches voorzien van brandstof. Liever niet direct iets met boten? Dat kan ook, je kunt helpen als communicatiemedewerker, bij de catering of als publieksbegeleider. Voor een volledig overzicht kun je een kijkje nemen op de vacaturepagina


Maar het WK Zeilen is meer dan alleen een sportevenement. Als vrijwilliger draag je bij aan de positieve uitstraling van Den Haag en ben je een ambassadeur voor onze stad.


Dus waar wacht je nog op? Word vrijwilliger op het Allianz WK Zeilen 2023 en maak deel uit van een unieke ervaring die je nooit zult vergeten!


Meld je nu aan en help ons om van dit evenement een groot succes te maken! Neem een kijkje op de vacaturepagina en meld je aan. Of stuur een mail naar [email protected] en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Hoe kom ik er?

Aanmeldingen sluiten in 5 days.
Activiteit Delen
Den Haag Activiteiten > Watersportverbond / WK Zeilen > Hou je van zee en sport? Kom helpen bij het Allianz Wereldkampioenschap Zeilen!

Over Watersportverbond / WK Zeilen

Het Watersportverbond bestaat uit én maakt zich sterk voor meer dan 350 aangesloten watersportverenigingen en meer dan 80.000 leden met liefde voor de watersport.

We ondersteunen onze verenigingen op tal van gebieden, maken kinderen enthousiast voor de watersport, leiden trainers en instructeurs op zodat de wedstrijdsporters kunnen deelnemen aan eigentijdse en goed georganiseerde wedstrijden.

Ook maken we ons sterk voor het schoon, veilig en toegankelijk houden van onze Nederlandse vaarwegen en ondersteunen we onze topsporters in het behalen van medailles.
Vacatures die je misschien ook interessant vindt
Aug4
Evenement · 4 aug 09:00 – 20 aug 17:00
Den Haag
Topsport & strand? Word beachmaster tijdens het Allianz WK Zeilen deze zomer!
Lijkt het je leuk om te helpen op een topsport evenement, in je eentje of met een groep? Wordt beachmaster tijdens het Allianz WK Zeilen!Geplaatst door Watersportverbond / WK Zeilen
Aug10
Evenement · 10 aug 09:00 – 20 aug 17:00
Den Haag
Enthousiaste communicatiemedewerkers gezocht voor het Allianz WK Zeilen
Lijkt het je leuk om te helpen op een topsport evenement? We hebben een aantal leuke communicatievacatures beschikbaar.Geplaatst door Watersportverbond / WK Zeilen
Jun12
Evenement · 12 jun 13:00 – 15 jun 16:00
Den Haag
Wandelvierdaagse hulp gezocht - Saffier. locatie Huize Royal
Vier middagen (13-16u) gaan we op stap met onze bewoners. Op donderdag sluiten we de week feestelijk af. We zoeken hulp om een middag/middagen mee te wandelen.Geplaatst door Saffier
Vaste activiteit · 4–8 uur/week
Den Haag
Ben jij een gedreven fitnessbegeleider met passie voor gezondheid en fitness?
Voor Buurtsportvereniging De Mussen zijn wij op zoek naar een vrijwilliger voor de begeleiding van de fitness.Geplaatst door Buurtcentrum De Mussen
Vaste activiteit · Flexibele uren
Den Haag
Extra hulp voor diverse werkzaamheden gezocht!
Wij zijn nog op zoek naar hulp voor o.a. lichte kantoor werkzaamheden en/of keuken werkzaamheden en iemand voor het bezorgen van de maaltijden voor 1 a 2 dagen.Geplaatst door YMCA Scheveningen
Vaste activiteit · 3-4 uur/maand
Den Haag
Keukenmedewerker gezocht voor ons eetcafé!
Voor ons eetcafé op donderdagavond (tot ongeveer 20.00 uur) zijn wij op zoek naar iemand die ons team in de keuken komt versterken.Geplaatst door YMCA Scheveningen