NLdoet, editie 2021 in beeld

Bedankt voor jullie inzet, het was een top editie!

NLdoet, jij ook?

Helpen, klussen, ontmoeten tijdens NLdoet

Elke maatschappelijke organisatie heeft ze: klussen die belangrijk zijn, maar waar geen handjes voor zijn. Het opknappen van een gebouw, zomerklaar maken van een moestuin of een leuk extraatje organiseren voor bewoners… Klussen die actieve Hagenaars best willen oppakken. Omdat ze nuttig én gezellig zijn. Oranje Fonds en Den Haag Doet brengen vraag en aanbod bij elkaar. Elk jaar is er NLdoet, de grootste vrijwilligersactie van Nederland. Doe je ook (weer) mee in maart 2022? Lees meer op de website van NLdoet.

Een klus aanbieden?

Ben je verbonden aan een maatschappelijke organisatie waar vrijwilligers nodig zijn? NLdoet is de uitgelezen kans om een activiteit met hen aan te pakken. Meedoen betekent extra handen, nieuwe netwerken en naamsbekendheid voor je organisatie. Als de nieuwe datum voor NLdoet bekend is, lees je die hier. We geven je ook veel informatie en tips over het organiseren van je klus in Den Haag. Meld je klus in iedergeval aan op www.nldoet.nl.


In de stemming komen?

Ben je benieuwd wat andere Haagse organisaties deden tijdens NLdoet 2021? Lees hier de inspirerende verhalen van Stichting Eykenburg en Voorall.

Een klus doen?

Honderden Haagse organisaties zitten te springen om jouw hulp. Een dagje klussen tijdens NLdoet maakt echt een verschil voor ze. Eindelijk krijgt het clubhuis een nieuw likje verf, is de tuin goed geschoffeld of heeft de zandbak nieuw zand. Je zult versteld staan wat je samen kunt bereiken in een dag. Dat is niet alleen leuk voor de organisatie, het levert jou ook veel op: allereerst een heel tevreden gevoel. Daarnaast stap je in een wereld waar je anders niet zo snel komt én je ontmoet nieuwe mensen. Dus doe mee in 2022. Binnen of buiten je stadsdeel, binnen of buiten je comfort zone!

Kijk en luister je mee?

Elk jaar is Den Haag FM mediapartner van NLdoet / Den Haag Doet. Ze volgen de Haagse deelnemers en doen verslag van hun klusenthousiasme. In de week voorafgaand aan NLdoet zijn er bovendien regelmatig NLdoet klusaanbieders en klussers te horen. Stay tuned (92.0 FM). Ook Den Haag TV doet verslag.

Foto's van afgelopen edities, door Michel Heerkens.

Meer weten?

Neem contact op met Wai-Kin Chung via [email protected] of tel: 06 - 16 821 491.

Wai-Kin ChungSenior adviseur