Kijk naar de video's en luister naar de podcasts van Mensen maken Den Haag

Iedere maand zetten wij vrijwilligers en organisaties nog eens extra in de spotlight door hun ervaringen en verhalen in beeld te brengen in een video en podcast.

Luister hier direct naar de podcast Mensen maken Den Haag socialer

Uitgelichte vacatures

Structureel werk · 4 uur/week
Den Haag
Saffier, Locatie Nolenshaghe - Vrijwilliger hospice afdeling!
Vrijwilliger voor de Palliatieve unit.Geplaatst door Saffier
Structureel werk · 2 uur/week
Den Haag
Likes verzamelaar en handige administratieve hulp voor Haags Ontmoeten Wayaca
Wayaca zoekt iemand die handig is op de computer om de ledenadministratie bij te houden en onze activiteiten te promoten op sociale media. Geplaatst door Haags Ontmoeten

Mensen maken Den Haag

De landelijke campagne Mensen maken Nederland is onderdeel van het Nationaal Jaar Vrijwillige Inzet 2021. Gemeente Den Haag, Den Haag Doet en PEP Den Haag startten daarom vrijdag 12 maart de lokale campagne Mensen maken Den Haag met een vrijwilligersontbijt om met elkaar in gesprek te gaan over vrijwilligerswerk en hoe je meer Haagse inwoners kunt motiveren om vrijwilligerswerk te doen. 


In Den Haag zijn maar liefst 185.000 vrijwilligers actief. Dankzij vrijwilligers is Den Haag een stad waar mensen naar elkaar omzien en zorgen voor hun omgeving. Daarnaast is vrijwilligerswerk vaak ook nog eens ontzettend leuk om te doen! Het hele jaar door zetten we daarom vrijwilligers en vrijwilligersorganisaties extra in het zonnetje.

Doe mee als organisatie en meld je aan voor een video of podcast

Vrijwilligers zetten zich graag in voor anderen en hun omgeving. Je zet je graag flexibel in of juist voor vaste uren in de week. Vrijwilligerswerk is divers en die diversiteit willen we extra waarderen. Dat doen we onder andere door video's en podcasts te maken over vrijwilligers en hun werk.

Vind vrijwilligers en doe mee met een Expeditie Nieuwe Gezichten

Ben je op zoek naar vrijwilligers maar weet je niet meer waar je ze moet zoeken? Doe dan mee met een Expeditie Nieuwe Gezichten. Met deze methode ga je – onder begeleiding van PEP adviseur Aysien Zondervan en samen met andere organisaties – aan de slag om nieuwe mensen te enthousiasmeren en te werven om vrijwilligerswerk te gaan doen.

Jaar van de Haagse vrijwilliger gestart met digitaal ontbijt

Met een digitaal ontbijt voor 50 vrijwilligers hebben zorgwethouder Kavita Parbhudayal en directeur Fenna Noordermeer van PEP Den Haag vrijdagochtend 12 maart het startsein gegeven voor het Nationaal Jaar Vrijwillige Inzet 2021 in Den Haag.

Nationaal Jaar Vrijwillige Inzet

2021 is het Nationaal Jaar Vrijwillige Inzet! Koningin Máxima verzorgde in december de opening, de presentatie was in handen van Irene Moors en de gasten waren stuk voor stuk inspirerende persoonlijkheden.

Contact

Sytske Geertsma, adviseur[email protected]06 - 824 724 96