Kom online mixen & matchen

Ontmoet gemotiveerde internationale vrijwilligers op donderdag 14 oktober 2021.

In Den Haag is er een grote groep hoogopgeleide en gemotiveerde young professionals die staan te springen om aan de slag te gaan. Of het nu online is of op kantoor; internationale vrijwilligers zijn flexibel en passen zich gemakkelijk aan nieuwe situaties aan.


Staat jouw organisatie open voor hoogopgeleide en gemotiveerde vrijwilligers die misschien geen Nederlands spreken, maar wél hun steentje bij willen dragen aan de Nederlandse maatschappij? Schrijf je in voor het Mix & Match evenement van Volunteer The Hague op donderdag 14 oktober 2021. Een uitgelezen kans om internationale vrijwilligers aan je te binden.


Wat levert het je op? / Waarom juist nu?

  • Je komt online in contact met hoogopgeleide en zeer gemotiveerde potentiële vrijwilligers. Je spreekt met potentiële vrijwilligers via zogeheten break-out rooms. Afgelopen event waren er online meer dan 240 internationals aanwezig.
  • Je kunt jouw organisatie promoten bij de expat community in Den Haag – jouw organisatie gaat mee in de eventcommunicatie richting 8000 expats; 
  • Je leert meer over de motivatie van een internationale vrijwilliger dankzij een keynote speaker en jouw ontmoeting met de vele internationals.


Een ‘internationale vrijwilliger’ interessant voor jouw organisatie?

Internationals zijn vaak jong en hoogopgeleid en daarnaast hebben zij veel werkervaring. Dit zorgt ervoor dat een internationale vrijwilliger dus geschikt is voor meer complexe en zelfstandige taken, zoals fondsenwerving en marketing. Vaak hebben ze extra tijd beschikbaar, omdat ze in Nederland geen betaald werk mogen doen. Zij zijn ijverig en zetten zich graag in voor uitdagend vrijwilligerswerk. Ook kunnen ze je helpen toegang te krijgen tot een netwerk van meer dan 50.000 expats in Den Haag. Dus: heb je uitdagend vrijwilligerswerk in jouw organisatie en is beheersing van de Nederlandse taal hierbij geen must? Dan is de internationale vrijwilliger zeker interessant voor je!


Praktische informatie en aanmelding voor het carrière en netwerk event

Je bent van harte welkom. De plaatsen zijn beperkt, dus wees er snel bij! 

Datum: donderdag 14 oktober 2021

Tijd: 12:00 – 14:30 uur

Locatie: Zoom Online

Kosten: gratis


Bekijk de afgelopen evenementen 

👉 https://volunteerthehague.nl/events


The event will be held in English. 

Meer weten?

Neem contact op met Tetyana Benzeroual via [email protected] of tel: 06 - 53 41 49 40.

Tetyana BenzeroualProject Manager Volunteer The Hague