Jong en meedoen

Denk je misschien dat vrijwilligerswerk suf is en alleen voor oudere mensen? Dan heb je het echt mis! Door vrijwilligerswerk te doen draag je niet alleen bij aan een betere maatschappij, maar het biedt ook mooie kansen voor jezelf. Je kunt er niet jong genoeg mee beginnen!

 

Er zijn talloze manieren om je in te zetten als vrijwilliger. Zo kun je activiteiten begeleiden met kinderen, een taalmaatje zijn voor vluchtelingen of ouderen zelfredzaam maken op de digitale snelweg. Of je kunt zelfs naar het buitenland gaan om daar een project op te pakken waarin je sportlessen geeft op scholen.

 

Veel vormen van vrijwilligerswerk dus. Maar wat kan het je opleveren?

Je leert nieuwe mensen kennen, bouwt vriendschappen op, doet belangrijke kennis en ervaring op en je vergroot je sociale en professionele netwerk. En niet onbelangrijk: vrijwilligerswerk doen geeft je veel plezier en voldoening. Je ziet nog eens wat en je maakt veel mee. En bovenal maak je impact op de wereld, anderen én jezelf.

 

Klik hieronder en bekijk wat vrijwilligerswerk verder nog specifiek voor jou kan betekenen. Maak een verschil voor anderen en jezelf!

Contact

Aysien Zondervan, adviseur[email protected]070 - 302 4476