Haagse Vrijwilligersprijzen 2021

Vrijwilligers maken de stad. Dat maakt het dit jaar nog eens extra speciaal, want 2021 is het Nationaal Jaar Vrijwillige Inzet. Met de campagne Mensen maken Den Haag wordt vrijwilligerswerk nog eens extra in het zonnetje gezet. Overal in de stad zetten vrijwilligers zich in voor een socialere, groenere, creatievere, sportievere en vooral: een mooier Den Haag. Het thema van dit jaar is daarom: Vrijwilligers maken Den Haag.


Vrijwilligers maken Den Haag

In Den Haag zijn maar liefst 185.000 vrijwilligers actief. Dankzij vrijwilligers is Den Haag een stad waar mensen naar elkaar omzien en zorgen voor hun omgeving. Dit jaar is voor vrijwilligers en organisaties nog eens extra speciaal, want 2021 is het Nationaal Jaar Vrijwillige Inzet. Overal in de stad zijn vrijwilligers actief en zetten zij zich in voor een nóg mooier Den Haag. Vrijwilligers zetten zich vaak op de achtergrond belangeloos in, maar zijn voor een vitale stad en zijn actieve bewoners belangrijk. Vrijwilligers zijn daarbij zelfs cruciaal. Vorig jaar maart stond ineens ieders wereld op zijn kop. Met veel creativiteit zijn tal van nieuwe initiatieven ontstaan. Organisaties en vrijwilligers hebben op een nieuwe manier een eigen draai kunnen geven aan vrijwilligerswerk en daarmee maken vrijwilligers Den Haag. 


Uitreiking zaterdag 11 december

De Haagse Vrijwilligersprijzen zullen tijdens een live en feestelijk event worden uitgereikt. Zet zaterdag 11 december 18.30 uur alvast in je agenda. Kijk mee via deze website of via Den Haag TV.

Juryavond 11 november

Vakkundige jury van de Haagse Vrijwilligersprijzen 2021

De deskundige jury van dit jaar:


Voorzitter van de jury: Fenna Noordermeer - directeur PEP Den Haag

Feestelijke uitreiking

Op 11 december vindt de feestelijke prijsuitreiking plaats van de Haagse Vrijwilligersprijzen. Alle genomineerde vrijwilligers(teams) en organisaties ontvangen een uitnodiging.


Invulling uitreiking 2021

Ook dit jaar zijn we nog afhankelijk van diverse coronamaatregelen. Ook jaar zal het evenement een iets andere invulling krijgen. Zo ziet het ernaar uit dat de uitreiking op meerdere plaatsen in de stad zal plaatsvinden omwille van ieders veiligheid en gezondheid. Uiteraard houden wij de actualiteiten in de gaten en zullen wij iedereen tijdig informeren, ontvang je praktische informatie en op welke locatie u 11 december wordt verwacht.

Belangrijke informatie

Privacyverklaring persoonsgegevens

Ga je jouw vrijwilliger, team of organisatie nomineren? Zij moeten akkoord gaan met het verstrekken van hun persoonsgegevens aan Den Haag Doet en evenementenbureau Rudeboy Media B.V. De persoonsgegevens worden zorgvuldig bewaard en alleen voor doeleinden van de Haagse Vrijwilligersprijzen gebruikt.


In de media

Let op! De top 3 vrijwilligers en/of vrijwilligersteams en de top 5 organisaties die door de jury uitgekozen worden, ontvangen eind oktober een uitnodiging van Rudeboy Media B.V. Ook worden er voorafgaand aan en tijdens het event van de Haagse Vrijwilligersprijzen mogelijk foto's en video-opnames gemaakt. Deze worden gedeeld op o.a. de sociale mediakanalen en op de websites van Den Haag Doet, PEP Den Haag en Gemeente Den Haag.


Het is belangrijk dat je jouw vrijwilliger hier tijdig over informeert. Zonder toestemming van de vrijwilliger kunnen wij de vrijwilliger niet meenemen in de verdere procedure.


Heb je nog vragen?

Neem dan contact op met PEP Den Haag per e-mail via [email protected] of via telefoonnummer 070-302 44 44. De Haagse Vrijwilligersprijzen wordt georganiseerd door de Gemeente Den Haag, en mede mogelijk gemaakt door Den Haag Doet (Powered by PEP Den Haag), ibis Hotel City Centre en HTM.