Inschrijven

Ervaringen

Lees hieronder verhalen van Haagse vrijwilligers en wie weet raak je geïnspireerd om zelf ook vrijwilligerswerk te gaan doen!

Wim Post staat buiten bij een busje

Wim Post is al 21 jaar vrijwilliger bij de bewonersorganisatie Laak Centraal. Veertien jaar geleden heeft hij een heldendaad verricht door de Wijkbus Groot Laak uit het slop te trekken. De 86-jarige Wim staat inmiddels alweer tien jaar aan het roer van deze, voor veel ouderen, onmisbare busdienst.
Bekijk de vacature van Wijkberaad Laak Centraal >>

Els de Waard schenkt koffie in een kopje.

Bij Bewonersvereniging Noordelijk Scheveningen is Els de Waard een vast onderdeel van de kookploeg, maar ze draait haar hand ook niet om voor het doen van boodschappen of het dekken van de tafels voor het wekelijkse driegangen diner voor de ouderen in de wijk.
Bekijk de vacature van Bewonersvereniging Noordelijk Scheveningen >>

Gregory Vanhouttem slaat op een trommel.

Gregory Vanhouttem is de laatste acht jaar onmisbaar als technisch assistent en percussionist bij Muziektheater Briza. Gregory stort zich fanatiek op nieuwe creatieve avonturen voor scholen en ouderen.
Bekijk de vacature van Stichting Briza/ Zeeheldenkwartier >>

Arjan Offerhaus staat op het hockeyveld.

Onder het motto 'samen maken we het leuk' is Arjan Offerhaus als vrijwilliger actief voor hockeyclub hdm. Met als doel sportiviteit én respect. Zo heeft ze bij hdm de blauwe kaart geïntroduceerd waarmee je de tegenstander een compliment geeft over de sportieve wedstrijd.
Bekijk alle sportvacatures >>

Rob Zomer staat op het strand voor de pier van Scheveningen.

Anders dan zijn achternaam doet vermoeden is Rob Zomer het héle jaar door in touw voor de Haagse Vrijwillige Reddingsbrigade. Als voorzitter van de vereniging is hij namelijk 365 dagen per jaar de contactpersoon voor de gemeente, diensten en instellingen.
Bekijk de vacature van de Haagse Vrijwillige Reddingsbrigade >>

Thea en Rachid in de gemeenschappelijke ruimte met bingo op tafel.

In 2014 trok een nieuwe bewoonster in bij verzorgingstehuis Cato Bezuidenhout en Thea en Rachid ‘verhuisden’ gezellig mee. Sindsdien is het echtpaar er zeven dagen per week als vrijwilliger te vinden. Altijd druk in de weer. Van gezellig een bakje koffiedrinken met bewoners tot het verzorgen van de wekelijkse bingo.
Bekijk de vacature van Cato >>

Frank Leloux zit op de bank met bewoners en knuffels.

Frank Leloux is voor Philadelphia Zorg een onmisbare vrijwilliger. Zo zorgt Frank er voor dat de bewoners leuke tripjes kunnen maken. Van Euro Disney tot muziekfestivals. Ondanks zijn drukke privéleven en baan als VvE beheerder, zorgt Frank er ook nog eens voor dat hij zelf mee kan om te helpen.
Bekijk de vacature van Philadelphia Zorg >>

Fatima Habibi staat in een keuken vol met mensen die aan het koken zijn.

Fatima Habibi begeleidt kindergroepen bij Stichting Mooi en doet daar tevens de PR. Ze zet zich ook in voor kwetsbare vrouwen in haar wijk én organiseert ze activiteiten voor ouderen. In Laakhaven is er dan ook niemand die Fatima niet kent!
Bekijk de vacatures van Stichting Mooi >>