Ik ben net afgestudeerd

Ben je net afgestudeerd, op zoek naar een baan en heb je nog geen of weinig werkervaring op je cv? Dan kun je je nieuwe vaardigheden alvast oefenen als vrijwilliger ter voorbereiding op een baan.

 

Als je bijvoorbeeld in de gezondheidszorg wilt werken, kun je vrijwilliger worden in een ziekenhuis of zorginstelling. Als je aan de slag wil als communicatie medewerker, kun je aan je werkervaring bouwen door voor een maatschappelijke organisatie je diensten aan te bieden.

 

Het vermelden van vrijwilligerswerk op je cv is een perfecte manier om te laten zien wat je in huis hebt. Werkgevers waarderen dit. Je laat zien dat je ervaring hebt opgedaan en gemotiveerd bent om aan het werk te gaan. En het heeft ook nog eens maatschappelijke impact.

 

Je vrijwillig inzetten bij een organisatie is dus zeker de moeite waard. Zorg dat je cv opvalt tussen al die andere en check dus snel je kansen op onze vacaturebank.

Uitgelichte vacatures

3 uur/week · 12 apr 2021 – 12 apr 2025
Voorburg
Enthousiaste kunstliefhebber gezocht!

Medewerker kunstuitleen.
Geplaatst door Kunstuitleen Voorburg
16 uur/week · 12 apr 2021 – 28 dec 2021
Den Haag
Zoek je een Haagse hobby? Wordt schipper rondvaartboot!
Schipper gezocht!Geplaatst door Stichting De Ooievaart
4 uur/week · Start vanaf 1 jun 2021
Den Haag
Suppoosten
Wij zijn op zoek naar vrijwillige suppoosten die in het mooiste stukje van Den Haag mensen willen ontvangen en begeleiden. Geplaatst door Buitenmuseum

Contact

Aysien Zondervan[email protected]Adviseur
[email protected]
070 – 302 4476