Ik ben net afgestudeerd

Ben je net afgestudeerd, op zoek naar een baan en heb je nog geen of weinig werkervaring op je cv? Dan kun je je nieuwe vaardigheden alvast oefenen als vrijwilliger ter voorbereiding op een baan.

 

Als je bijvoorbeeld in de gezondheidszorg wilt werken, kun je vrijwilliger worden in een ziekenhuis of zorginstelling. Als je aan de slag wil als communicatie medewerker, kun je aan je werkervaring bouwen door voor een maatschappelijke organisatie je diensten aan te bieden.

 

Het vermelden van vrijwilligerswerk op je cv is een perfecte manier om te laten zien wat je in huis hebt. Werkgevers waarderen dit. Je laat zien dat je ervaring hebt opgedaan en gemotiveerd bent om aan het werk te gaan. En het heeft ook nog eens maatschappelijke impact.

 

Je vrijwillig inzetten bij een organisatie is dus zeker de moeite waard. Zorg dat je cv opvalt tussen al die andere en check dus snel je kansen op onze vacaturebank.

Uitgelichte vacatures

Structureel werk · 2–3 uur/week
Flexibele locatie
Webeditor/-redacteur
Onze website moet weer bij de tijd gebracht worden.Geplaatst door Bewonersorganisatie Rivierenbuurt & Spuikwartier
Structureel werk · 4–8 uur/week
Flexibele locatie
Ben jij die ‘Meester’ (v/m) die wij zoeken?
Jij helpt op een basisschool met bijvoorbeeld taal en/of rekenen of in de schooltuin of als gastleraar. Net wat jij wilt en waar behoefte aan is.
Geplaatst door Iedereen een Meester
Taak · 2–4 uur
Den Haag
Collega voor ons Repair Cafe
Ben jij handig met het repareren van huishoudelijke apparaten? Dan willen wij graag kennis met je maken!Geplaatst door StadsOase Spinozahof

Contact

Aysien Zondervan[email protected]Adviseur
[email protected]
070 – 302 4476