Ik ben net afgestudeerd

Ben je net afgestudeerd, op zoek naar een baan en heb je nog geen of weinig werkervaring op je cv? Dan kun je je nieuwe vaardigheden alvast oefenen als vrijwilliger ter voorbereiding op een baan.

 

Als je bijvoorbeeld in de gezondheidszorg wilt werken, kun je vrijwilliger worden in een ziekenhuis of zorginstelling. Als je aan de slag wil als communicatie medewerker, kun je aan je werkervaring bouwen door voor een maatschappelijke organisatie je diensten aan te bieden.

 

Het vermelden van vrijwilligerswerk op je cv is een perfecte manier om te laten zien wat je in huis hebt. Werkgevers waarderen dit. Je laat zien dat je ervaring hebt opgedaan en gemotiveerd bent om aan het werk te gaan. En het heeft ook nog eens maatschappelijke impact.

 

Je vrijwillig inzetten bij een organisatie is dus zeker de moeite waard. Zorg dat je cv opvalt tussen al die andere en check dus snel je kansen op onze vacaturebank.

Uitgelichte vacatures

4–8 uur/week
Den Haag
OPstap: Bied jij een luisterend oor?
OPstap: Vrijwilligers voor zwerfjongeren in Den Haag.Geplaatst door Stichting Mara
1–2 uur/week · 6 sep 2021 – 31 mrt 2022
Rijswijk
Ben je communicatief vaardig, een mensenmens en resultaatgericht?
Ben jij goed in omgaan met geld? Dan is deze functie helemaal voor jou!Geplaatst door Stichting Zonder Pardon Op Straat (ZPOS)
2–4 uur/week
Flexibele locatie
Laat weten hoe jij Lotje kan helpen!
Stichting Lotje biedt incidentele hulp, klein of groot, die echt een verschil maakt voor het kind.Geplaatst door Stichting Lotje

Contact

Aysien Zondervan[email protected]Adviseur
[email protected]
070 – 302 4476